Indlæser...
11 Jan 2013

FELCO 220 : Styrke og skærepræcision uden lig !

FELCO lancerer en ny tohånds beskæresaksemodel med udvekslingssystem kombineret med sideskærehoved: FELCO 220. Let og kraftig med en skærediameter på op til 40 mm. Sideskærehovedet giver mulighed for ren og præcis beskæring, mens udvekslingssystemet gør beskæringen lettere.

FELCO 220 beskæresakse er de nye tohånds beskæresakse, der er blevet udviklet af ingeniørerne i Geneveys-sur-Coffrane. De kommer til at færdigudvikle FELCO 230- og FELCO 231-serien. FELCO 220 beskæresakse har både udvekslingssystemet, letheden og styrken af de første to modeller, men udmærker sig med deres enestående skærehoved.

Det rene og præcise snit leveret af FELCO 220 beskæresakse sikrer gendannelse af træet, og dermed begrænses risikoen for infektion markant.

Udstyret med en kraftigt, hærdet stålklinge og underklinge og et smart udvekslingssystem kan FELCO 220 beskæresakse skære diametre på 40 mm. Systemet er op til 65 % stærkere, hvorved brugen af sav begrænses.

FELCO 220 beskæresakse er ideelle for tungt arbejde inden for frugtavl samt parker og haver. Med en længde på 80 cm og en vægt på 1,3 kg er FELCO 220 beskæresakse lette og nemme at bruge, selv med de højeste grene. Værktøjet er særdeles let at bruge takket være dets bløde fjedre og god vægtfordeling. Den glidesikre belægning på de rørformede håndtag i aluminiumslegering giver perfekt ergonomi.

FELCO værktøjer er meget holdbare, da de er udviklet og fremstillet med de bedste materialer og under de strengeste fremstillingsprocesser. FELCO 220 beskæresakse leveres sammen med et komplet sæt reservedele.