01 Sep 2010

FELCO SA: Nye ultralette 80 cm grensakse

Geneveys-sur-Coffrane (september 2010) - FELCO SA lancerer to nye grensakse, der imødekommer selv de mest krævende brugeres behov. FELCOs designere har udnyttet deres erfaring og viden til at producere en superlet grensaks med maksimal skæreevne og tilført designet den kvalitet og effektivitet, som FELCO er kendt for. Med denne lancering udvider verdens førende producent af beskærings- og klipningsværktøj sin produktportefølje ved at tilbyde den ideelle løsning til intensiv beskæring af store grene, specielt velegnet til arbejde i frugthaver.

FELCOs beslutning om at udvide sit eksisterende udvalg af tohånds-beskæresakse er baseret på feedback fra vores professionelle kundebase. De to nye modeller er ultralette, nemme at håndtere og meget effektive. De nye modellers primære funktionalitet reducerer belastningen af brugerens arm og skulder, specielt i forbindelse med hårdt arbejde såsom beskæring af modne frugttræer. Modellerne er også velegnede til skovarbejde.

De nye grensakse er 80 cm lange og gør det let at skære grene med en diameter på 40 mm. De har rørformede håndtag lavet i højresistent aluminiumslegering, samt et smart udvekslingssystem som reducerer skæremodstanden. Dette system leverer et bevægeforhold på 1,6x. De hærdede stålklinger fungerer i samspil med med en præcisionssmedet aluminiumsunderklinge i høj kvalitet, hvilket giver et rent, jævnt og præcist snit.

De to modeller har skærehoveder med forskellig form: FELCO 230 har en lige, tilspidset underklinge, som gør det nemmere at nå ind til beskæringsstedet; FELCO 231 har en indfalden klinge med en krum underklinge, der fanger grenen tæt ved skærehovedets støttepunkt; dette forhindrer bagslag og gør beskæringsarbejdet nemmere.

Begge modeller har glidesikre greb og leveres med et stopbloksystem, der forhindrer at fingre kommer i klemme ved afslutningen af beskæringsbevægelsen. Som med alt andet FELCO-værktøj er FELCO 230- og FELCO 231-modellerne suppleret af et bredt sortiment af reservedele.

Yderligere oplysninger:
- Medier (presse): Patricia Borloz: Tlf. +41 328 581 449
- Andre spørgsmål: Kontakt os for at finde den rigtige FELCO-kontaktperson Kontakt os